top of page
  • Forfatterens bildeSFL

Samarbeide om et inkluderende arbeidsliv med Scandic!

Oppdatert: 27. apr. 2023

Fredag 14. april signerte vi samarbeidsavtale med Scandic Hotels. Vi takker HR-direktør Elin Ekrol for engasjementet og besøket!


Dette samarbeidet er helt i tråd med Scandics mål om å være det sunneste og mest inkluderende selskapet i hotellbransjen. De mener at de aller fleste fortjener en ny mulighet uavhengig av historie, og at et inkluderende arbeidsliv er både viktig, menneskelig bærekraftig og berikende. De heier frem alle ansatte uavhengig av hva de har i ryggsekken – historien ligger bak - fremtiden er det man kan og skal gjøre det beste ut av.


Vår første kandidat startet i jobb på hovedkontoret til Scandic i Oslo 1. november 2022, og ble tatt i mot på en fantastisk måte. Våren 2023 har vi flere kandidater på vei inn i Scandic-familien. Vi heier på både arbeidstakere og arbeidsgiver!


Sammen for livet er avhengig av gode samarbeidspartnere som Scandic, bedrifter som ønsker å bidra i et sosialt entreprenørskap og som ser verdien av å hjelpe mennesker til å få en ny start. Dette er vinn-vinn-vinn: For den straffedømte, for bedriften og for samfunnet.

Scandic har det største og bredeste hotellnettverket i det nordiske markedet, les mer om Scandic her...


216 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page